Speciality jarní kuchyně
Při objednávce 3 nocí je sleva 10%.

Speciality jarní kuchyně (17.–26.3. 2017)

Studené předkrmy

100 g – Marinovaná kedlubna s domácím bylinkovým sýrem, jablečný dresink, bageta – 115 Kč
70 g – Tartar z lososa s kapary, créme fraiche , grilovaná bageta – 165 Kč

Polévka

Jarní krém ze zeleného hrášku, ledový salát a panchetta, mascarpone – 75 Kč

Teplý předkrm

100 g – Králičí galantina s pistáciemi, omáčka z pečených paprik, rustikální bageta s česnekem – 185 Kč

Hlavní chody

200 g – Filírovaná kuřecí prsa „Supreme“, pečená pikantní „Tarhoňa“ s restovanou zeleninou, kuřecí omáčka hoisin – 285 Kč
200 g – Jehněčí rolovaná plec pečená na listech z divokého česneku, restované špenátové listy, křepelčí vajíčko, rozmarýnové brambory – 325 Kč
180 g – Telecí pečeně „Saltimbocca“, hrachové lusky, česnek, šťouchané brambory s jarní cibulkou, omáčka z bílého vína – 365 Kč

Dezert

Domácí mrkvový dort, citrónový krém, presovaná mrkev, limetový sorbet – 115 Kč

Chcete si rezervovat ubytování nebo se na něco zeptat? Napište nám pomocí formuláře

Romantický pobyt (nejen pro zamilované)

POBYT v hotelu Aplaus**** na 3 dny a 2 noci pro 2 osoby
Cena celkem: 5.555 Kč
Standardní cena: 8.955 Kč - (sleva 38%)

Více informací
Aktivní relax pobyt

POBYT v hotelu Aplaus**** na 3 dny a 2 noci pro 2 osoby
Cena celkem: 7.590 Kč
Standardní cena: 10.825 Kč

Více informací

Chcete dostávat e-mailem informace o naších akcích?