Speciality jarní kuchyně
Při objednávce 3 nocí je sleva 10%.

Speciality jarní kuchyně 9.–18. 3. 2018

Studený předkrm

100 g | Zauzená kuřecí prsa, celerový salát s pažitkou a jablkem, jarní zelenina, bageta chips – 125 Kč
70 g | Tartar z lososa, zakysaná smetana, grilované toasty – 155 Kč

Salát

Špenátový salát se zastřeným vejcem, ředkvička, červená cibule, mrkev, šafránový aïoli dresink – 155 Kč

Polévka

Hráškový krém s uzeným lososem a smetanou – 85 Kč

Ryba

180 g | Candát v tyrolském špeku, grilovaná zelenina, hlíva ústřičná, pěna z hrubozrnné hořčice – 425 Kč

Hlavní chody

450 g | Pečené šťavnaté jarní kuře, bramborové pyré s pažitkou, kopřivová nádivka – 365 Kč
200 g | Jehněčí hřebínek s krustou z čerstvých bylinek, mačkaný hrášek, pečené brambory se sýrem – 445 Kč

Dezert

Mrkvový dort, limetkový krém – 125 Kč

Chcete si v naší restauraci rezervovat stůl nebo se na něco zeptat? Použijte prosím náš formulář.

Aktivní relax pobyt

POBYT v hotelu Aplaus**** na 3 dny a 2 noci pro 2 osoby
Cena celkem: 7.590 Kč
Standardní cena: 10.825 Kč

Více informací

Chcete dostávat e-mailem informace o naších akcích?