Slavnostní servírovanou večeři nabízí hotel Aplaus mimořádně v prostorách restaurace Bohém. Menu sestavil a osobně připraví kuchař Vojtěch Petržela, kapitán juniorského týmu České republiky, trojnásobný mistr ČR a mistr střední Evropy.
Součástí ceny tříchodového menu je vinný doprovod každého chodu, karafa s vodou a káva. Večeře se v roce 2020 mimořádně podává vždy 120 minut před oficiálním začátkem pořadu přímo v restauraci Bohém (cca 5 minut chůze od zámeckého areálu).
Večeři lze objednat každý den po dobu konání festivalu.
Cena: 995 Kč/osoba
Festivalovou večeři si můžete rezervovat na emailu vip@hotelaplaus.cz nebo pomocí rezervačního formuláře, který najdete na konci této stránky. Pošlete nám prosím své jméno, kontaktní údaje, počet osob a číslo menu.
Festivalové večeře - výběr menu
Menu č.1
Amuse bouche
Předkrm: Řepový tartar s čerstvým sýrem, salát frisée
Hl.chod: Dýňové risotto, pečená dýně, rukola, pínie
Dezert: Limetková panna cotta, pomerančový gel, segmenty citrusů
Menu č.2
Amuse bouche
Předkrm: Raviola s hráškem a pancettou, hraškové pyré, omáčka z pečených paprik
Hl.chod: Losos, koprová espuma, opečený grenaille, salát z okurky a kopru
Dezert: Pěna z bílé čokolády s malinami, pistácie
Menu č.3
Amuse bouche
Předkrm: Velouté z kopru a hub
Hl.chod: Kančí hřbet, kroupové risotto s majoránkou, kyselé houby, kořeněná glace
Dezert: Jablkový crumble s vanilkovou zmrzlinou
Menu č.4
Amuse bouche
Předkrm: Hovězí jazyk, cibulová marmeláda, křenová pěna, řepný prach
Hl.chod: Telecí krk bourguignon, stříbrná cibulka, okurkový relish se slaninou, kořenová
zelenina, bramborová terina
Dezert: Nugátový mousse, mandlová drobenka, broskev