Předkrm
70 g / Hovězí carpaccio s ligurskými olivami, rozpečená bageta - 195 Kč
Salát
Marinovaný fenykl s pomerančem, rukola, listová petržel, rustikální gabeta - 165 Kč
Polévka
Italská Minestrone - 65 Kč
Hlavní chody
200 g / Krůtí Saltimbocca, restovaná cuketa, žampióny, mačkané brambory - 245 Kč
Risotto „Nero“ - grilované krevety, cuketa, rukola - 325 Kč
200 g / Tagliata s hovězího flank steaku, rukola, Parmigiano Regiano, česnek, rozmarýn, domácí Foccacia - 395 Kč
180 g / Pomalu pečené filety z mořského vlka, brambory, chřest, emulze z rozmarýnu a čerstvého másla, citrón - 425 Kč
Dezert
Tradiční Tiramisu, čerstvé ovoce - 125Kč