Dny francouzské kuchyně - 22.2. – 3.3. 2013
Předkrmy
1ks Bretaňská ústřice, šalotkový vinaigrette a citrón
85 CZK
1ks Gratinovaná ústřice Belon, špenátové listy a estragonová omáčka
115 CZK
Quiche Lorraine - cibulový koláč se slaninou, creme fraiche a listovým salátem
125 CZK
100g Zprudka pečená Foie Gras, karamelizované jablka a domácí brioška
295 CZK
Polévka
Pravá francouzská cibulová polévka zapečená sýrem „Gruyére AOC“
55 CZK
Hlavní chody
180g Pečené filety z mořského vlka, glazé z limet a grilovaná cuketa
395 CZK
200g Grilovaná kuřecí prsa z „Bresse“ se zeleným chřestem, smrži a Champagne omáčkou
245 CZK
200g Dorůžova pečená kachní prsa, bramborové pyré s řeřichou, restovaná zelenina a omáčka Pinot Noir
325 CZK
450g Coq au Vin - kohout dušený na červeném víně a kořenové zelenině, domácí bramboro-zeleninový koláč
345 CZK
450g Jehněčí kolínko s pečeným česnekem, restovaný čerstvý špenát a domácí francouzský chléb
395 CZK
Dezert
Crème caramel s malinami
85 CZK