Zabijačkové menu (18.–20. března 2022)
Předkrmy
Krajíc chleba Bohém se škvarky a sádlem, cibule – 65 Kč
150 g / Tlačenka ve vepřové bachořince, cibulový salát, jablečný ocet, chléb Bohém – 155 Kč
100 g / Galantina z vepřové hlavy, křenová espuma, gel z kyselého jablka, preclík – 165 Kč
Polévky
Tradiční prdelačka, kmínový vdolek – 75 Kč
Ovarová polévka, brambory, česnek, majoránka – 75 Kč
Hlavní chody
Zabijačkový talíř, opečená jitrnice, kroupový prejt, naše zelí, pažitkové brambory – 165 Kč
250 g Tradiční ovarové koleno, čerstvý křen, hořčice, nakládaná zelenina, chléb Bohém – 175 Kč
200 g Smažená vepřová krkovička, dýňový kompot, pažitkové brambory – 255 Kč
200 g Zabijačkový guláš, čerstvý křen, chléb Bohém – 255 Kč
Bagel, koleno, kyselá okurka – 235 Kč
Dezert
Hruškový závin, vanilkový pomerančový krém – 95 Kč
Domácí zabijačka hotelu Aplaus
Dne 18. března 2022 od 10 do 17 hodin bude možné na přední terase hotelu Aplaus zakoupit domácí zabijačkové produkty. Kompletní nabídku zabijačkových dobrot k prodeji a nakousnutí najdete zde.
Těšíme se na Vaši návštěvu.