Vážení hosté restaurace Bohém,
jaro je v plném proudu a ani naše speciální nabídky nepolevují. Jen co jsme si díky Vám užili krásný prodloužený víkend spojený s velikonočním menu a velikonočním hodováním už se nám blíží další akce.
V polovině dubna se můžete těšit na víkend plný carpaccia. Chybět nebude klasické hovězí carpaccio z pravé svíčkové s rukolou a parmezánem, pokud rádi zkoušíte i netradiční variace budeme pro Vás mít připravené carpaccio z uzených kachních prsou s nádechem Asie. I milovníci mořských plodů si přijdou na své a to v podobě carpaccia z chobotnice. Pokud nejste milovníky masa nezoufejte, ochutnat můžete kedlubnové carpaccio.
Carpaccio jako dezert? I tuto možnost u nás budete mít. Ananasové carpaccio se sušenými hruškami, růžovým pepřem a bazalkovým sorbetem splní roli sladké tečky na závěr.
Těšíme se na Vaši návštěvu.