Valentýnské degustační menu

Vážení hosté, svátek zamilovaných se nezadržitelně blíží. 

Připravili jsme si pro Vás nevšední zážitek na tento večer. Přijďte ochutnat 6-ti chodové degustační menu našeho šéfkuchaře Martina Píši. Které bude částečně finalizováno přímo před Vámi.

Kromě skvělého jídla se můžete také těšit na vinné a nevinné párování. Doprovod živé hudby v podobě klavíru, flétny a zpěvu, o který se postarají holky Vavřínovy.

Začátek degustačního večera odstartuje v 18.30 v prostorách baru Muuza welcome drink a amuse bouche.

Menu:

Amuse Bouche

Tapioka, houbový tartar

 

Studený předkrm

Pstruh, mák, kaviár

 

Polévka

Hřiby, lískové ořechy, libeček

 

Teplý předkrm

Slaná kremrole, bažant, žloutek

 

Mezichod

Mrkev, miso, koriandr

 

Hlavní chod

Svíčková Wellington, portobello, lanýž, vodka, jalovec

 

Dezert

Rakytník, crumble, cukrová vata

 

 

Cena za osobu 1 400,- Kč, součástí ceny je welcome drink a 0,75l perlivá/neperlivá voda.

Možnost přikoupení na místě vinného párování (600 Kč) a nevinného párování (400 Kč)

Rádi pro Vás také zajistíme květinu (objednávky při rezervaci).

Rezervace nutná na čísle 461 614 901 nebo na emailu recepce@hotelaplaus.cz

 

 

Newsletter,
který se vyplatí číst

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů