Poslední březnový víkend a první apríl bude patřit Velikonocům. Ani my na tyto svátky nezapomínáme a po celý víkend jsme si pro Vás připravili speciální velikonoční menu. Šéfkuchař Martin Píša si pro Vás se svým týmem připravil mnoho tradičních specialit.
Těšit se můžete na smažené koblihy s jehněčí paštikou, tatarák z jesetera, roládu z kukuřičného kuřete nebo na jehněčí kotletku s gratinovanými brambory. Jako dezert jsme si připravili vanilkový trhanec.
V pondělí 1. dubna se na Vás budeme těšit od 12.00 při Velikonočním hodování. Na rautovém stole pro Vás budou připraveny nejen velikonoční speciality. Ochutnat budete moci Vol-au-vent s fáší z králíka, s medvědím česnekem nebo třeba se pstruhem. V nabídce studené kuchyně mimo jiné najdete jehněčí rillettes, velikonoční hlavičku, obložená vejce s bramborovým salátem, špenátové tartaletky, galantinu z kuřete s medvědím česnekem a mnoho dalšího.
Polévky pro Vás budou připraveny dvě – špenátový krém a velikonoční šmigrustovka.
Mezi hlavními chody nejdete pečené kuřátko, krůtí řízky v bylinkové strouhance, králíka na hořčici, jehněčí kýtu na majoránce, telecí pečeni s jarní zeleninou, selečí pečeni na černém pivě a v udírně pro Vás budeme na olšovém dřevě udit makrely.
O sladkou tečku se postarají boží milosti, bavorské vdolečky, beránek z biskupského těsta, jidáše, mazance a další tradiční pokrmy.
Velikonoce v Aplausu si můžete užít od pátka 29. března. Na Velikonoční hodování si nazapomeňte vytvořit rezervaci na tel. čísle 461 614 901 nebo na emailu recepce@hotelaplaus.cz.